Ramon Solé – Analfabet FA11

Volvemos de las vacaciones con un nuevo disco en formato cassette de Ramon Solé, titulado Analfabet.  Lo estuvimos cociendo a fuego lento durante el verano y llega vía brexit.

[CAT]

Ramon Solé és un d’aquells músics que ha estat sempre allà. Al costat d’Altaba/Cervera/ Perucho/ Nico va crear Tropopausa un dels discos imprescindibles de la música catalana.
Analfabet és una obra on la guitarra mana i emana. Tant amb l’elèctrica com amb l’espanyola, els paisatges sonors que dibuixa són emotius i juganers. Analfabet, el nom de l’àlbum fa referència a l’aprenentatge musical autodidacta d’en Ramon Solé, per sort cap acadèmia ha espatllat la genuïna inquietud aventurera d’un músic imprescindible.

[ESP]

Ramon Solé es uno de esos músicos que ha estado siempre. Al lado de Altaba/Cervera/ Perucho/ Nico
creo Tropopausa uno de los discos imprescindibles de la música catalana.
Analfabet es una obra con la guitarra como protagonista absoluta. Eléctrica y española creando paisajes sonoros emotivos y juguetones. Analfabet, el nombre del álbum hace referencia al aprendizaje musical autodidacta de Ramon Solé, por suerte ninguna academia ha estropeado la genuina inquietud aventurera de un músico imprescindible.

Finis Africae