FA004 – Wunderkammer – Al·lel Amorf

Aquest és el primer disc de Wunderkammer després de Ni Demos Ni Ostias, el K7 La Música Trobada, Les Postals Sonores i un munt de concerts i bandcamps. Com quasi sempre que es pot , en aquests 6 talls que s’inclouen, som tres persones manipulant fressa variada provinent de pedals, vinils, teclats i altres artilugis.

L’Enrique Doza s’ha encarregat de la part més còsmica del disc, en Xavier Riembau dels folclorismes abstractes i en Pablo Miranda de fer-nos tocar de peus a terra. Si hem estat callats tant de temps després de fabricar aquest disc és pel fi d’etapa que significa, un abans i un després. Hem explorat i indagat en mil i un racons del planeta terra i fins i tot del més enllà.
L’aproximació que hem fet és la d’exploradors sense mapa, ens hem perdut una i altra vegada en indrets que no surten als atles. Han quedat moltes coses fora per afavorir que tu que escoltes i hi puguis entrar.

Enregistrat a La Isla els dies 11 i 12 de Gener del 2017 i mesclat durant el mes de març del mateix any per King Tubby Retubby aka Virrei Amat.
Disseny Enrique Doza
Edita el Col·lectiu Finis Africae
FA04

 

Finis Africae